Autoschade laat je het liefst zo snel mogelijk repareren. Deze schade kun je aan je eigen gedrag te wijten hebben, maar ook anderen kunnen hieraan schuld hebben. Of je de schade, die je zelf aan je eigen auto hebt veroorzaakt, bij je verzekeringsmaatschappij meldt zal aan de hoogte van de schade liggen. Soms is het namelijk voordeliger om zelf voor de schade op te draaien, om je no-claim te behouden. Zijn er derden bij betrokken dan kun je een schaderapport opmaken. Als de

schade door een autobedrijf gerepareerd moet worden, dan kun je bij verschillende garages een prijsopgave (offerte) aanvragen. Vaak kiezen mensen er echter voor om hun eigen en vertrouwde garage te reparatie te laten verrichten. Zij geeft je wellicht een vervangende auto als dat nodig mocht zijn. Waarom zou je “vreemd” gaan als je tevreden bent over de werkzaamheden en de service van je eigen garage?

Schade aan auto

Wanneer je auto een behoorlijke deuk heeft oplopen en meer….dan is wellicht een autoschadeherstelbedrijf de oplossing. Je krijgt er waar voor je geld. De autoschade wordt verholpen, kapotte onderdelen worden vervangen door originele onderdelen en de service is er prima. Zij hebben een brok ervaring in het afhandelen van schades. Ze gaan in zee met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Ze vertellen je precies hoe de situatie is en wat zij voor je kunnen doen. Heeft de auto erg veel schade? Is het nog de moeite waard om de autoschade te herstellen? Zijn de benodigde onderdelen aan te komen? Zij kennen de dagwaarde van je auto en zullen je adviseren. Jij bepaalt echter zelf wat je met de auto wilt doen, oplappen of afschrijven?

Neem wel hun advies mee in je beslissing. Natuurlijk heeft het kostenplaatje een enorme invloed op wat je zult doen. Het autoschadeherstelbedrijf kan je daarover ook informeren. Zij handelen namelijk zelf veel zaken met de verzekeringsmaatschappijen af.

Autoschade? Doe er wat aan!